Transparent
Inloggen
Sluiten

Wisselende resultaten voor PSV'ers bij nationale elftal

15 oktober 2009 12:29

Verslaggever: RvN

Andreas Isaksson slaagde er met Zweden niet om zich te plaatsen voor het WK. De Zweden wonnen zelf wel met 4-1 van Albanie, maar dat deed er door de zege van Portugal woensdagavond niet meer toe.

Hongarije was al uitgeschakeld voor het WK. Het sloot de kwalificatiereeks af met een succesje door uit bij het afgelopen weekend al geplaatste Zweden met 0-1 te winnen. Dzsudzsak speelde de gehele wedstrijd. Zonder de geschorste Lazovic verloor Servië de laatste interland tegen Litouwen: 2-1. Servië was echter al geplaatst voor het WK.

Mexico, ook afgelopen weekend al geplaatst voor het WK, speelde met 2-2 gelijk tegen Trinidad en Tobago. Carlos Salcido zorgde voor de 2-2 gelijkmaker voor de Mexicanen.




Tags

zweden albanie andreas carlos dzsudzsak hongarije isaksson lazovic litouwen mexicanen mexico portugal salcido slaagde succesje tobago trinidad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage