Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Uitspraak arbitragezaak Stevens over paar weken

15 oktober 2009 22:46

De arbitragecommissie doet over drie tot vier weken uitspraak in de zaak die Huub Stevens heeft aangespannen tegen zijn oud-werkgever PSV. Donderdagavond kwamen alle partijen bij elkaar in Zeist.

De trainer steggelt met de club over een vertrekregeling. PSV betaalde pas de helft van de afkoopsom die was afgesproken. Stevens wil de andere helft, maar de club wil het al betaalde bedrag terug.

De Eindhovenaren zeggen dat Stevens zich tegen de afspraken in negatief heeft uitgelaten over de club. Stevens zet daar tegenover dat ook PSV dat heeft gedaan.

De arbitragecommissie in Zeist laste donderdagavond een schorsing in, zodat PSV en Stevens een schikking konden treffen. Maar zover kwam het niet.




Tags

stevens arbitragecommissie arbitragezaak zeist schikking steggelt uitgelaten vertrekregeling werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje