Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 1-0 van Heerenveen

17 oktober 2009 22:39

PSV heeft zaterdagavond verdiend met 1-0 gewonnen van Heerenveen. PSV was veel te sterk voor Heerenveen en kreeg een reeks kansen. Het doelpunt viel echter pas 9 minuten voor tijd. Danko Lazovic werd de matchwinnaar.

PSV was zowel voor als nu rust veel sterker. De ploeg kreeg een reeks kansen, maar vond steeds doelman Vandenbussche of de paal op haar weg. Ook claimde de ploeg een penalty, maar kreeg die niet.

ok in de tweede helft kon de ploeg diverse grote kansen aantekenen. Zeker Reis had moeten scoren bij een kans van dichtbij. Naarmate het einde naderde werd het steeds spannender in het Philips Stadion en sloeg de spanning ook over op het elftal. het was uiteindelijk invaller Toivonen die na een versnelling op de paal schoot, waarna Lazovic vanuit de rebound de meer dan verdiende treffer kon binnenschieten.




Tags

heerenveen lazovic aantekenen binnenschieten claimde danko matchwinnaar naarmate naderde rebound spannender toivonen vandenbussche versnelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte