Transparent
Inloggen
Sluiten

Makkelijke 0-4 zege bij NEC

25 oktober 2009 18:21

PSV heeft in Nijmegen een makkelijke zege behaald. Na drie seizoenen op rij niet in Nijmegen gewonnen te hebben, won PSV zondagmiddag makkelijk met maar liefst 0-4. Dzsudzsak, Reis, Bakkal en Lazovic waren de doelpuntenmakers voor PSV.

PSV kwam al in de eerste minuut op voorsprong. Dzsudzsak tekende na precies 19 seconden de 0-1 binnen. NEC zette daarna aan en kreeg twee goede kansen. Isaksson redde echter uitstekend. Na een kwartier spelen besliste Jonathan reis met een geplaatst schot de wedstrijd, 0-2.

PSV kreeg voldoende kansen, maar verzuimde voor rust verder uit te lopen. Kort na rust kwam de ploeg wel weer aan scoren toe. Eerst was het Bakkal die een fout van Babos, hij liet de bal los, direct afstrafte. Vervolgens zorgde Lazovic voor de 0-4. Hij deed dat vanaf de penaltystip. Na de Europese misser van Reis was het nu de beurt aan Lazovic om de penalty te nemen.




Tags

lazovic bakkal dzsudzsak afstrafte babos besliste isaksson jonathan misser penaltystip seconden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis