Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verslaat Roda JC met 0-2

28 oktober 2009 22:35

PSV heeft de bekerwedstrijd uit bij Roda JC gemakkelijk gewonnen. De ploeg gaf zelf weinig weg. In de eerste helft kwam de ploeg via een doelpunt van Manolev op voorsprong. In de tweede helft zorgde Jonathan Reis via een prachtige volley voor de 0-2.

In het eerste half uur kon PSV aanvallend geen potten breken. In de 33ste minuut kwam PSV op voorsprong. Afellay zette Manolev vrij in het strafschopgebied. Met een geplaatst schotje passeerde hij de keeper goed in de hoek. vevrolgens kreeg PSV een paar mogelijkheden om de wedstrijd al in de eerste helft te beslissen. Reis en Toivonen troffen daarbij de paal. Daarbij maakte reis nog aanspraak op een penalty.

na de rust kon PSV dat niet echt voortzetten. daardoor bleef het lang 0-1. Een keer moest Isaksson echt handelend optreden. Hij deed dat weer uitstekend. Tien minuten voor tijd besliste Reis de wedstrijd. Hij tikte de bal knap door op Dzsudzsak. Die ging de diepte in en gaf vervolgens de bal voor op de doorgelopen Reis. Via een prachtige volley schoot hij de bal vervolgens geplaatst binnen.




Tags

roda manolev aanspraak afellay besliste doorgelopen dzsudzsak handelend isaksson jonathan passeerde potten schotje tikte toivonen vevrolgens voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte