Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus beslist rond carnaval over toekomst

18 februari 2000 22:37 - Interview Waterreus

Verslaggever: RvW

Waterreus liet in een interview met PSV Netwerk weten dat hij rond carnaval zal beslissen over zijn toekomst. In tegenstelling tot wat elders werd gemeld heeft hij meer bedenktijd gevraagd en gekregen.

'Uiteraard is het mooi wat de club mij nu aangeboden heeft, na alles wat er rondom mij gebeurd is. Zowel de voorzitter als de trainer hebben zich in de hele situatie mooi opgesteld vind ik. Dat de trainer te kennen heeft gegeven met mij verder te willen, zegt mij veel. Heel veel. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn toekomst bij PSV ligt.' Volgens de keeper is het dan ook voor 90% zeker dat hij bij PSV blijft.

Toch wacht Waterreus met het nemen van een definitieve beslissing. 'Ik moet wel nadenken over mijn beslissing. Het is toch een vrij belangrijke beslissing in mijn voetbalcarriere en er liggen momenteel ook enkele andere aanbiedingen. Rond Carnaval beslis ik, want ook de club moet weten waar het aan toe is. Als ik mocht vertrekken, moet PSV toch ook verder gaan kijken.' aldus Ronald Waterreus.

Meer op Interview Waterreus




Tags

waterreus carnaval beslis voetbalcarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage