Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Principe-akkoord met Van Bommel, transfer Robben bijna rond, Braziliaan afgetest'

19 mei 2001 02:03 - Artikel in AD

Verslaggever: RvW

Het Algemeen Dagblad komt vandaag met het bericht dat PSV een principe-akkoord bereikt heeft met Van Bommel. Het gesprek van komende week zou alleen nog over de in te vullen details zijn. De door Van Bommel gewenste clausule dat hij nog deze zomer weg zou mogen, zou geen onderdeel zijn van het contract.

Volgens de Rotterdamse krant is de komst van Robben inmiddels zo goed als zeker, hij zou een 5-jarig contract tekenen, hetgeen PSV een bedrag zou gaan kosten van een kleine 9 miljoen gulden, aldus het AD.

De krant onthult verder dat Gerets en Arnesen vorig weekend hoogstpersoonlijk een Braziliaanse centrumspits hebben bekeken en afgetest. De aanvaller zou voorlopig niet benaderd worden, aldus Van Raaij in het AD.

Meer op Artikel in AD




Tags

bommel afgetest robben braziliaan arnesen centrumspits gerets gulden hoogstpersoonlijk jarig raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte