Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV - De Graafschap; afscheid Van Nistelrooy, Van der Doelen en Stinga

19 mei 2001 12:14

Verslaggever: RvW

Zondagmiddag om 14.30 uur staat in het Philips Stadion de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De lanskampioen kan opnieuw een feestje vieren als het minimaal gelijk weet te spelen. Het haalt dan een clubrecord door voor de 32ste keer op rij in de competitie niet te verliezen.

De wedstrijd staat verder natuurlijk in het teken van het afscheid van Van Nistelrooy en Van der Doelen van het PSV publiek en het Philips Stadion. Beide enorm populaire spelers zullen in de basis starten en zo op een waardige manier afscheid kunnen nemen van het Eindhovense publiek. Ook Stinga zal overigens afscheid nemen, zijn contract loopt af. De Roemeen was een jaar door de supporters verkozen tot meest waardevolle speler van het seizoen, maar kwam na een zware blessure op het WK vervolgens nooit meer op zijn oude niveau terug.

Bij PSV ontbreken Waterreus, Lodewijks, Ooijer, Nikiforov en Vogel. De vermoedelijke opstelling is: Coutinho, Faber, Dirkx, Hofland, Heintze, Rommedahl, Van Bommel, Van der Doelen, Bouma, Kezman en Van Nistelrooy.

Meer op




Tags

nistelrooy stinga graafschap voorbeschouwing bommel bouma clubrecord coutinho dirkx faber heintze hofland kezman lanskampioen lodewijks nikiforov ooijer roemeen rommedahl vogel waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte