Transparent
Inloggen
Sluiten

Reis: door zoon volwassen geworden

4 november 2009 20:43

Verslaggever: RvN

Zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf komen vandaag met uitgebreide interviews met Jonathan Reis. De aanvaller geeft daarin aan dat de slechte omstandigheden bij FC Tupi waaraan hij was uitgeleend en vooral de geboorte van zijn zoon bij hem voor de ommekeer hebben gezorgd.

Reis laat in het Algemeen Dagblad weten de eerste jaren veel dingen verkeerd gedaan te hebben, niet geleefd te hebben als een prof en niet de drive gehad te hebben om te slagen. Het dieptepunt was het zelf verwijderen van het gips van een gebroken voet. Hij stuurde daarmee bewust aan op een breuk. "Kinderachtig", zegt Reis daarover in De Telegraaf. "Ik dacht dat PSV me dan wel naar huis zou sturen."

Nu zegt hij dat hij PSV veel te danken heeft en PSV nu terug wil betalen. "Deze club heeft altijd aan alle verplichtingen voldaan, ondanks dat ik heel domme dingen heb gedaan. Het is nu tijd om terug te betalen. Door de geboorte van Caique ben ik zelf geen kind meer. Ik ben volwassen geworden."




Tags

geboorte telegraaf caique danken dieptepunt geleefd gips jonathan kind kinderachtig prof tupi uitgeleend verwijderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman