Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 1-5 van ADO

8 november 2009 16:43

PSV heeft de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag gemakkelijk gewonnen. Al na een kwartier stond de ploeg op 0-2 voor. Het zou uiteindelijk in een 1-5 zege eindigen. Ola Toivonen was de grote man met vier treffers.

Toivonen kreeg verrassend in het centrum voorin de voorkeur boven Jonathan Reis. De Zweed beloonde dat vertrouwen direct door in de 10e minuut PSV op voorsprong te zetten uit weer een voorzet van Lazovic. Vier minuten later tekende hij voor zijn tweede treffer. Op slag van rust rondde hij opnieuw een voorzet van lazovic af, waarmee hij voor een glaszuivere hattrick zorgde. Toen was invaller Ricky van den Bergh (al met direct rood voor het inkomen met gestrekt been op Afellay al van het veld gestuurd.

Na rust ging PSV gewoon door. Het was Otman Bakkal die PSV op 0-4 zette uit opnieuw een voorzet van Lazovic. Vervolgens kwam ADO Den Haag zelfs met negen man te spelen toen Immers met gestrekt been inkwam.

Dat leidde tot spreekkoren aan het adres van Luinge. De onderbreking die Luinge inlastte zorgde ervoor dat PSV de scheprte voor het doel een beetje kwijtraakte. Met negen man was het ADO zelfs dat op 1-4 kwam via Soltani. Toivonen deed vervolgens nog een keer wat aan zijn en PSV's doelsaldo door de 1-5 te maken.




Tags

ado lazovic toivonen luinge adres afellay bakkal beloonde bergh hattrick inkwam inlastte jonathan kwijtraakte ola onderbreking otman ricky scheprte soltani spreekkoren zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis