Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Politieke partij: nieuw PSV-stadion in Nuenen

9 november 2009 19:09

Als het aan de politieke partij W70 ligt, speelt PSV zijn thuiswedstrijden in de toekomst in Nuenen. W70-raadslid Martien Jansen heeft dit geopperd. Hij is serieus voorstander van een stadion in het groene gebied tussen Eindhoven en Helmond, in de buurt van De Gulbergen.

PSV speelt met plannen om zijn stadion uit te breiden of om te gaan verhuizen. Martien Jansen gaat op korte termijn contact opnemen met de Eindhovense voetbalclub.

Ook wil Jansen de economische haalbaarheid onderzoeken. In het voorstel van het W70-raadslid Jansen wordt het nieuwe complex beter bereikbaar en wordt het ook gebruikt voor andere overdekte activiteiten.




Tags

jansen nuenen martien raadslid bereikbaar gulbergen haalbaarheid helmond overdekte verhuizen voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte