PSV wint met 4-0 van Heracles

22 november 2009 18:25

PSV heeft eenvoudig de wedstrijd tegen Heracles gewonnen. In Eindhoven werd het 4-0 voor PSV. De ploeg werd wel geholpen door een zwaarbestrafte rode kaart voor Heracles doelman Pieckenhagen.

In de eerste helft had PSV al op voorsprong moeten gaan. Nadat de ploeg dat verzuimde werd PSV geholpen toen Piechenhagen wegens een natrappende beweging met rood van het veld werd gestuurd. Vervolgens was het Afellay die PSV op slag van rust op voorsprong zette. Hij rondde een rush met een hard schot in de verre bovenhoek mooi af.

In de tweede helft kon PSV tegen tien man zelfs gallery play gaan spelen. Via doelpunten van Dzsudzsak, Toivonen en invaller Vukovic liep PSV naar een 4-0 zege uit.