Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente verliest zaak Ten Hag

25 november 2009 13:09

Verslaggever: JV

FC Twente heeft dinsdag de arbitragezaak verloren die het bij de Nederlandse voetbalbond had aangespannen tegen Erik ten Hag. Die stapte afgelopen zomer ondanks een doorlopend contract over naar PSV. FC Twente vond dat het recht had op een afkoopsom. Ten Hag meende in zijn recht te staan omdat hij een clausule in zijn contract had dat hij bij positieverbetering en met een opzegtermijn van twee maanden zonder afkoopsom de club kon verlaten. Ten Hag hield zich netjes aan zijn opzegtermijn maar FC Twente vindt dat PSV geen positieverbetering is. De arbitrage-commissie oordeelde anders. In een reactie laat FC Twente weten het vreemd te vinden dat een werknemer zo gemakkelijk onder zijn contract uit kan. FC Twente overweegt nog om in beroep te gaan tegen de uitspraak.




Tags

twente hag opzegtermijn positieverbetering arbitrage arbitragezaak beroep doorlopend oordeelde stapte werknemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte