Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties bij persconferentie Amstel Cup finale

21 mei 2001 22:16

Verslaggever: RvW

Vanmiddag was er een persconferentie voorafgaand aan de Amstel Cup finale in een brouwerij van sponsor Heineken in Amsterdam. Gerets, Waterreus en Bruggink waren namens PSV aanwezig op de persconferentie. Daar werd o.a. gemeld dat PSV 'thuis' speelt in De Kuip en dus met het eigen rood/wit zal spelen. FC Twente had een verzoek gedaan om in De Kuip in de eigen kleuren te mogen spelen, maar dat werd door PSV van de hand gewezen.

PSV neemt zo'n 9000 fans mee naar de Kuip. Deze zullen volledig ondergesneeuwd worden tegen de uitzinnige 30.000 Twente fans zo is de verwachting. Al is het aan de PSV fans om de meerderheid uit Enschede zowel vocaal als qua sfeer partij te geven.

Hoewel de prijs in Twente enorm leeft en de gekte daar is losgebarst, lijken bij PSV nog weinig fans warm te lopen voor het treffen, een aantal dagen van te voren. Gerets bestreedt met alle macht dat de waarde van de beker nihil is. 'Ik vind het belachelijk dat sommige mensen dit geen grote prijs vinden. We moeten onze eigen beker niet onderwaarderen.' Gerets liet weten er alles aan te zullen doen om de ploeg op scherp te krijgen en er een fantastische finale van te maken.

Meer op




Tags

amstel gerets kuip twente bestreedt brouwerij bruggink enschede gekte heineken losgebarst macht ondergesneeuwd onderwaarderen sponsor uitzinnige vocaal waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage