Transparent
Inloggen
Sluiten

Goes tekent voor 4,5 seizoen

4 december 2009 16:49

Verslaggever: RvN

Sneller dan verwacht heeft Jelle Goes uiteindelijk vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een 4,5 jarig contract. Per 1 januari is de huidige hoofd jeugdopleiding van CSKA Moskou de vervanger van Wiljan Vloet die naar NEC vertrok.

Goes op PSV.nl: "PSV is een topclub met oog voor de jeugd, een club met een goede structuur en rust in de organisatie. Ook de aanwezigheid van hoofdcoach Fred Rutten is voor mij heel belangrijk. Het is een bewuste keuze voor deze tijdsduur. Ik ben niet bang dat het over twee jaar weer gaat kietelen. Ik voel me als Hoofd Jeugdopleiding ook een trainer. Als je mijn carrière bekijkt zie je dat ik die combinatie al vaker heb gehad. In Estland was ik opleider maar ook coach en deed ik scouting. Sowieso zal ik dagelijks op het veld staan."




Tags

goes aanwezigheid cska estland jarig kietelen opleider rutten tijdsduur vloet wiljan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte