Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste wedstrijd Dick Advocaat met AZ tegen PSV

10 december 2009 22:58

Dick Advocaat is deze week aangesteld als nieuwe coach van AZ. Hij stond donderdagmiddag voor het eerst voor de groep. Zijn eerste duel is direct de wedstrijd in het Philips Stadion tegen PSV. Hij zal zijn ploeg is moeten oplappen van de Europese uitschakeling.

"Dat ze op deze manier uit de Europa League zijn gegooid is moeilijk", weet de ervaren oefenmeester. "Maar bijna telt niet in de voetballerij: het is geweest. Alle neuzen moeten richting PSV. Daar hebben we niets te verliezen, dat zullen we ook laten zien. Het is belangrijk om bij AZ een vast systeem te hanteren waarin mooi en attractief voetbal voor punten moet zorgen. Dat kost tijd. Tijdens de winterstop wil ik dat erin slijpen. Spelers moeten weten wat er van ze verwacht wordt. Soms kan dat op een aardige manier, soms op een onaardige. Deze groep is goed genoeg om resultaten neer te zetten. Het kan niet zo zijn dat ze vorig seizoen kampioen werden en nu zo presteren. Dan zit er toch iets in die groep. Het is aan mij om erachter te komen wat dat is."




Tags

advocaat attractief oefenmeester onaardige oplappen slijpen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte