Transparent
Inloggen
Sluiten

Salcido: geen stress meer onder Rutten

12 december 2009 10:27

Verslaggever: RvN

Carlos Salcido laat in het Algemeen Dagblad weten zich weer helemaal lekker en zichzelf te voelen onder Rutten. Bij Stevens stond hij bol van de stress. "Ik schaamde me voor mijn eigen spel. In vier, vijf maanden heb ik meer fouten gemaakt dan in de rest van mijn carrière. Maar er waren meer voetballers bij PSV die zich niet goed raad wisten met de situatie. Ik zag geen uitweg, voelde enorme druk om er toch uit te komen. Ik kon het niet meer opbrengen om mijn normale niveau te halen en kreeg uitslag van de stress."

Onder Rutten gaat het nu beter. "Ook nu is mijn basisplaats niet definitief, ik moet me elke week bewijzen. Dat is het goede aan deze trainer. Ook als je niet speelt, geeft hij je het gevoel dat je erbij hoort, geeft hij aandacht. Als je hard werkt op de training, dan komt je kans een keer. Ik heb een contract tot medio 2012 en dat respecteer ik. Mijn hoofd is leeg, ik ben vrij van zorgen. Dat is het belangrijkste."




Tags

rutten stress salcido bol carlos respecteer schaamde stevens uitweg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte