Transparent
Inloggen
Sluiten

Doel om jaarlijks twee jeugdspelers bij eerste te halen

15 december 2009 19:53 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvN

Nu de jeugdopleiding de afgelopen jaren is geprofessionaliseerd zijn ook de doelstellingen verhoogd. Het doel van PSV is nu om elk jaar twee jeugdspelers de overstap te laten maken naar het eerste elftal. Daarbij wil PSV jaarlijks vijf jeugdspelers aan het betaald voetbal leveren; drie aan eredivisieclubs en twee aan de eerste divisie.

A1-coach Faber in het Eindhovens Dagblad: "Het doel is om onze spelers te laten doorstromen naar het eerste elftal. Binnen de opleiding staan daarbij vijf componenten centraal: techniek, tactiek, fysiek, mentaal en teambuilding. We zijn nu in staat om de randvoorwaarden te scheppen zodat de jongens de kans krijgen zich daarin maximaal te ontwikkelen. Dat lukt dit team tot nu toe goed en er zit nog heel veel rek in deze groep."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

componenten faber geprofessionaliseerd rek scheppen teambuilding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte