Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: dat wordt een zware klus

18 december 2009 14:39

Verslaggever: RvN

Op de officiële website van PSV noemde Rutten de loting tegen HSV een zware klus. "HSV is een traditieclub in Duitsland, een ploeg uit de top van de Bundesliga. Een fysieke sterke ploeg van hoog niveau, waarbij het voor ons ook een weerzien wordt met Eljero Elia en ook Joris Mathijsen. Vorig jaar heb ik met Schalke tegen ze gespeeld en ook nu gaan we ze weer goed analyseren. Het worden twee wedstrijden op topniveau, maar je hebt altijd kansen dus nu ook. HSV draait mee in de bovenste regionen van de Bundesliga en wij in de top van de Eredivisie. Misschien hebben zij op basis van de sterkere competitie een lichte voorsprong."




Tags

hsv rutten bundesliga duitsland elia eljero eredivisie joris mathijsen regionen schalke topniveau traditieclub weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage