Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer informatie over Antonio

24 mei 2001 13:52 - PSV Forums

Verslaggever: RvN

Gisteren maakten we melding van het bericht dat de Mexicaanse spits De Nigris heeft laten weten dat PSV interesse in hem had. Hoewel het nog maar de vraag is in hoeverre PSV de spits daadwerkelijk wil hebben danwel alleen gescout heeft, deden een groot aantal fans op de PSV forums inmiddels al uitgebreid onderzoek naar de aanvaller. Zo is de bijnaam van de 1m86 lange centrumspits To?o', zou hij Italiaanse voorouders hebben en is zijn gehele doopceel gelicht. Er zijn inmiddels foto's en zelfs doelpunten van de aanvaller te bekijken.

Hoewel volledig onbekend, mag hij van de meeste PSV fans naar Eindhoven komen. De behoefte aan nieuw Zuid-Amerikaanse bloed lijkt groot bij de PSV aanhangers.


EDITED Donderdagmiddag: Door een technisch probleem is de discussie en de achtergrondinformatie op de PSV Forums over Antonio De Nigris verloren gegaan. Er is wel een nieuwe thread aangemaakt met enige informatie die bewaard is gebleven. Onze excuses voor het ongemak.

Meer op PSV Forums




Tags

antonio nigris aangemaakt aanhangers achtergrondinformatie bewaard bloed centrumspits doopceel edited foto gescout ongemak thread voorouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte