Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV niet blij met onderhandelingen Manco

20 december 2009 21:45 - El Bocon

Verslaggever: RvN

Reimond Manco liet zaterdagavond in een disco in Peru, waar hij met enkele voetballers was, weten maandag duidelijkheid te verwachten over zijn mogelijke overgang naar Juan Aurich. Volgens Manco is het aanbod zeer verleidelijk. De aanvaller liet daarbij weten graag teruggewild te hebben naar zijn oude club Alianza de Lima, maar dat die club geen interesse had.

PSV liet in een reactie tegenover datzelfde El Bocon weten niet bij te zijn met het nieuws dat Manco in gesprek was met de club uit Peru. PSV woordvoerder Pedro Salazar: "We hoorden via internet vanuit media in Peru dat de club had onderhandeld met Reimond Manco. De speler kan zelf bepalen wie hij ontmoet en met wie hij eet, maar onderhandelingen moeten eerst tussen clubs verlopen. Wij staan geen intermediairs toe."

Meer op El Bocon




Tags

manco peru reimond alianza aurich bocon disco eet intermediairs lima ontmoet pedro salazar teruggewild verleidelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis