Transparent
Inloggen
Sluiten

Alianza Lima en vader Manco adviseren Reimond bij PSV te blijven

22 december 2009 18:51

Verslaggever: RvN

Reimond Manco was de afgelopen jaar sowieso al bijna wekelijks in media in Peru in de roddelcircuits. Sinds zijn mogelijke terugkeer is het jonge talent helemaal het middelpunt. Los van elkaar deden de voorzitter van zijn oude club Alianze Lima en de vader van Reimond Manco de oproep aan de speler van PSV om niet naar Juan Aurich te gaan.

De voorzitter van Alianza Lima sprak onder andere uit eigen belang. 'Het is voor ons wenselijk dat hij bij PSV blijft en de deur opent voor meer spelers van Alianza Lima bij PSV. Maar voor Reimond zelf is het ook niet wenselijk om terug te keren naar Lima, daar waar hij juist zou moeten groeien in zijn carriere. Manco staat onder contract bij PSV en als hij zelf naar Juan Aurich wil, is dat aan hem, maar ik adviseer hem te blijven en te proberen een basisplaats af te dwingen.

Ook volgens zijn vader is een terugkeer niet verstandig. 'Hopelijk geeft PSV geen toestemming aan Reimond om naar Aurich te gaan. Als hij zo graag aan spelen toe wil komen en daarvoor een stap terug wil doen in zijn carriere, dan moeten we dat accepteren. Maar het hangt niet af van hem of Aurich, maar van PSV. Ik denk ook niet dat PSV toestemming geeft, want PSV heeft eerder ook een bod vanuit Argentinië afgewezen."




Tags

lima reimond manco alianza aurich alianze argentinie middelpunt peru roddelcircuits

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage