Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: RvC wil hechtere relatie met Philips

5 januari 2010 17:47 - ED

Verslaggever: A

Het Eindhovens Dagblad meldt dat volgens ingewijden de relatie tussen de huidige directie van PSV en Philips één van de redenen zou zijn voor de breuk met het duo Reker/Van den Bunder. De Raad van Commissarissen (RvC) wil dat de nieuwe algemeen directeur weer dichterbij de hoofdsponsor staat.

De voorkeur van de RvC zou voorts uitgaan naar een driekoppige leiding van de club, bestaande uit een algemeen directeur, een technisch manager en een financieel manager. De algemeen directeur zou moeten inzetten op het verhogen van de inkomsten uit commerciële activiteiten, op een innovatieve manier.

De technisch manager wordt verantwoordelijk voor de jeugdopleiding, de scouting en transferzaken. In samenspraak met Rutten zou worden gezocht naar een 'stevige jongen met de nodige ervaring'.

Meer op ED




Tags

rvc hechtere bunder dichterbij driekoppige hoofdsponsor ingewijden reker rutten transferzaken verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje