Transparent
Inloggen
Sluiten

Dzsudzsak staat open voor transfer naar Spaanse subtopper

11 januari 2010 09:38

Verslaggever: RvN

In een interview in De Telegraaf laat Balasz Dszudzsak weten klaar te zijn voor een vertrek naar de Spaanse competitie. "Wanneer clubs als bijvoorbeeld Valencia of Atletico Madrid mijn vaste transfersom morgen of deze zomer willen betalen, dan zeg ik oké, prima. Ik hou van het voetbal en het leven in Spanje." De international is overigens niet van plan een vertrek te forceren. "Eindhoven is mijn tweede thuis geworden en ik kan bij PSV ook nog heel veel leren.”

Dzsudzsak zegt nog niet klaar te zijn voor een echte topclub als Real Madrid, ondanks de geruchten daarover. Die deden hem echter veel. "Toen ik het las, wist ik niet wat er met me gebeurde. Ik belde mijn vader en huilde bijna. Het was één van de mooiste dagen uit mijn leven." Volgens de krant heeft Dzsudzsak een gelimiteerde transfersom van 10 miljoen euro.




Tags

dzsudzsak madrid subtopper atletico balasz dszudzsak huilde telegraaf valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony basarnhem brobbey depay dijk doeki frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi