Transparent
Inloggen
Sluiten

AD:"PSV pessimistisch over transfer VoH"

29 mei 2001 10:48 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: JW

De onderhandelingen tussen PSV en FC Twente over een eventuele transfer van spits Vennegoor of Hesselink blijken niet echter vlot te verlopen, zo meldt het AD vandaag. Volgens PSV-voorzitter Harrie van Raaij zit er een groot gat tussen de vraagprijs van FC Twente (25 miljoen naar verluidt) en het bod van PSV. De komende week zullen PSV en FC Twente de onderhandelingen even stil leggen en gaan de 'Tukkers' praten met de buitenlandse interesse voor Vennegoor die vooral uit de Britse hoek zou komen.

PSV is niet erg optimistisch over de kansen dat Vennegoor volgend jaar in Eindhoven zal spelen.
"We wachten maar rustig af. We weten ook niet wat Vennegoor of Hesselink wil, want we hebben van FC Twente nog geen toestemming gehad om met hem te gaan praten",aldus PSV-voorzitter Harrie Van Raaij.

Vennegoor of Hesselink zelf zal zich vandaag in Hoenderloo melden om zich bij het Nederlands Elftal te voegen om zich voor te bereiden op het WK-kwalificatie duel op zaterdag tegen Estland in Tallin.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

vennegoor twente hesselink pessimistisch raaij voh estland hoenderloo kwalificatie tallin vlot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage