PSV wint ook bij Roda: 0-1

19 januari 2010 21:56

PSV is na de traditioneel lastige uitwedstrijd bij Roda JC nog steeds ongeslagen. In de 38ste wedstrijd van de ongeslagen reeks won PSV moeizaam met 0-1. Koevermans tekende op slag van rust voor de treffer.

Net als vorige jaren was het erg moeilijk. Roda JC was het gevaarlijkst n de eerste helft, al kregen beide ploegen kansen. Namens Roda miste Junker een intikker en PSV'er Koevermans kopte net naast. In de blessuretijd van de eerste helft kwam PSV op voorsprong. Doelman Castro tikte een schot van Manolev voor de voeten van Koevermans.

In de tweede helft bleef het spannend omdat de 0-2 uitbleef. PSV had met Toivonen voor Simons meer grip op de wedstrijd. Toch moet Issakson PSV een aantal malen redden van de gelijkmaker.