Transparent
Inloggen
Sluiten

VI:"Interesse PSV in Lamey"

30 mei 2001 14:05 - Voetbal International

Verslaggever: JW

RKC-verdediger Michael Lamey staat in belangstelling van vele clubs, waaronder PSV zo meldt Voetbal International vandaag. De 21-jarige rechtsback die, volgens Ajax-trainer Co Adriaanse, aan het begin van dit seizoen niet genoeg kwaliteiten had om bij de club uit Amsterdam te blijven, heeft bij RKC een heel goed seizoen gedraaid en dat is zowel PSV als andere Europese clubs opgevallen. Zo zouden ook Anderlecht en Arsenal Lamey volgen.

RKC-trainer Martin Jol gaat er vanuit dat Lamey niet te behouden zal zijn voor RKC. 'Als zulke namen zich melden, dan kun je hem eigenlijk niet behouden', aldus Jol.

De vraag blijft echter of PSV Lamey ook daadwerkelijk zal inlijven, de rechtsback positie is met Andr? Ooijer en Chris van der Weerden als ruimschoots bezet in de ploeg van Erik Gerets. Overigens wil Van der Weerden zelf graag PSV verlaten omdat hij te weinig speeltijd krijgt, PSV heeft echter ook nog Faber en de jonge Rob Wielaert die zal worden teruggehaald van FC Den Bosch achter de hand voor de rechtsback positie.

Meer op Voetbal International




Tags

lamey rkc jol weerden adriaanse anderlecht arsenal faber gerets inlijven michael ooijer wielaert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage