Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en Groningen willen transfer Robben deze week afronden

30 mei 2001 16:06

Verslaggever: JW

PSV en Groningen hopen deze week de transfer van Arjen Robben naar Eindhoven af te gaan ronden. Op een paar kleine details is de transfer al zo goed als zeker rond. Robben zal volgend seizoen nog op huurbasis voor FC Groningen uitkomen zodat de 17-jarige linkspoot zijn school eerst kan afmaken. PSV zal naar verluidt een bedrag van 9 miljoen aan Groningen betalen voor het talent.

Robben stond lange tijd naast PSV ook in de belangstelling van Feyenoord en Bayern Munchen, hij denkt echter zich bij PSV beter te kunnen ontwikkelen de komende jaren.

Op dit moment is Robben aan het herstellen van een blessure aan zijn enkelbanden, de verwachting is dat hij op tijd fit zal zijn voor het WK-onder 19 dat vanaf 17 Juni in Argentinie zal gaan plaatsvinden.

Meer op




Tags

robben groningen afronden argentinie arjen bayern enkelbanden feyenoord linkspoot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage