Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen vervanger voor Jonathan Reis

25 januari 2010 14:40

In een interview met PSV.TV laat Jan Reker weten dat er geen vervanger voor Jonathan Reis wordt gehaald. De aftredende algemeen directeur zegt: 'Ik heb van de week met Fred Rutten in het laatje gekeken, maar het laatje is echt leeg.' Eerder kwamen er nog berichten naar buiten toe dat PSV bezig zou zijn met een vervanger.

In het gesprek met PSV.TV meldt Reker tevens dat PSV schadeloos gesteld wil worden, mocht Jonathan Reis weer aan de slag gaan bij een andere club. Hij haalt hierbij het voorbeeld van Adrian Mutu aan, die nadat hij op een doping was betrapt bij Chelsea, aan de slag ging bij Fiorentina. Vervolgens moest de speler zeventien miljoen terug betalen.




Tags

jonathan reker adrian aftredende betrapt chelsea doping fiorentina mutu rutten schadeloos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage