Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag PSV Netwerk Cup

29 januari 2010 13:08

Verslaggever: Markellis

Morgen is het weer zover! De jaarlijks terugkerende PSV Netwerk Cup zaaleditie zal weer plaatsvinden. Dit jaar zullen 17 teams in sporthal de Heiberg gaan strijden om de prijzen. Zal fc de Schenkies de titel voor de 3e achtereenvolgende keer winnen of zien we dit jaar een nieuwe winnaar?

De nummer 1 gaat dit jaar niet alleen naar huis met een beker maar ook met mooie prijzen beschikbaar gesteld door www.ehvshop.nl. Daarnaast zal de Winnaar een jaar lang in het bezit zijn van de PSV Netwerk Cup Wisselbokaal Beschikbaar gesteld door Bavaria. Ook de nummer 2 en 3 zullen met mooie prijzen van www.ehvshop.nl naar huis gaan. In de verliezersronde zal er ook nog gestreden worden voor een beker en er worden een speler en keeper van het toernooi gekozen. Uiteraard zal ook de Fairplayprijs niet ontbreken.

Tot morgen!




Tags

ehvshop bavaria fairplayprijs heiberg schenkies sporthal titel verliezersronde wisselbokaal zaaleditie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage