Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 2-1 van FC Utrecht

3 februari 2010 21:54

PSV heeft in een wisselvallig duel met met 2-1 gewonnen van FC Utrecht. In het Philips Stadion scoorden Toivonen en Engelaar.

PSV begon uitstekend aan de wedstrijd. Met uitblinker Dzsudzsak kwam PSV al snel verdiend op een 1-0 voorsprong. Dzsudzsak gaf de bal voor en Toivonen kon hem binnenwerken. In het tweede deel van de eerste helft zakte PSV erg ver weg. Utrecht kon daarvan profiteren en via Keller op 1-1 komen.

In de tweede helft begon PSV weer goed. Via een prachtige aanval kwam PSV op 2-1. Invaller Engelaar maakte het doelpunt voor PSV. Ondanks dat FC Utrecht via twee keer geel van Keller met tien man kwamen te staan, zette de ploeg PSV in de slotfase onder druk. Tot opluchting van PSV leed de ploeg niet opnieuw puntverlies.




Tags

utrecht dzsudzsak engelaar keller toivonen binnenwerken wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis