Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verslaat ADO

6 februari 2010 20:36

PSV heeft in het Philips Stadion makkelijk gewonnen van ADO Den Haag. Zonder aan klantenbinding te doen werd het 2-0 voor PSV. Maza (uit een corner) en Toivonen waren de doelpuntenmakers.

PSV was de sterkere ploeg, had de wedstrijd in handen. De ploeg creëerde echter maar weinig kansen. Na een kwartier spelen was het 1-0 toen Francisco Rodríguez bij de eerste paal raak kopte na een hoekschop van Balázs Dzsudzsák. Eindelijk leverde het trainen op corners weer eens wat op. PSV bleef in een te laag tempo spelen om het aantrekkelijk te maken.

In de tweede helft scoorde PSV weer na een kwartier. Na een assist van Engelaar werd de inzet van Toivonen eerst nog gestopt. Vanuit de rebound kopte hij vervolgens wel raak. Daarna was het eigenlijk gedaan met het duel en viel er weinig meer te genieten.




Tags

ado toivonen balazs corners creeerde dzsudzsak engelaar francisco klantenbinding maza rebound rodriguez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage