Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV definitief voor twee duels naar Brazilië

8 februari 2010 18:14

Verslaggever: RvN

Op basis van berichtgeving in Brazilië berichtte PSV Netwerk al enkele malen over een mogelijke trip naar Brazilie aan het einde van de competitie. Vandaag bevestigt de club op PSV.nl dat die trip er inderdaad komt. De precieze invulling van het programma is nog even afhankelijk van het verloop in de Eredivisie en UEFA Europa League. Het is de bedoeling om in de week na de laatste competitiewedstrijd (2 mei) te vertrekken richting Zuid-Amerika. Tijdens de trip staan twee vriendschappelijke wedstrijd op het programma, op donderdag 6 mei tegen FC Ceara, dat afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de Braziliaanse Eredivisie en op zaterdag 8 mei is Esporte Club Bahia de tegenstander. De competitie in de hoogste afdeling van het Braziliaanse voetbal begint al zondag 9 mei. Topclubs als Gremio en International waren zeer geïnteresseerd om tegen PSV te spelen, maar hun voorbereiding en competitieverplichtingen hebben dat op dit moment onmogelijk gemaakt.

Het is voor de eerste keer in de historie van de club dat PSV naar Brazilië reist. Voormalig PSV’er Romário de Souza Faria heeft aangegeven dat hij ook graag aanwezig zal zijn en eventueel ‘even mee zou willen spelen’ bij PSV. Ook Marco André Batista Santos, oftewel Vampeta, kijkt uit naar de komst van PSV en heeft toegezegd bij de beide wedstrijden aanwezig te zijn. Daarnaast zal de organisatie Ronaldo Luis Nazario de Lima ook uitnodigen tijdens de trip.

Meer: PSV.nl




Tags

eredivisie afdeling amerika bahia batista berichtte ceara competitieverplichtingen esporte faria gremio historie lima malen nazario oftewel romario ronaldo santos souza uefa vampeta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage