Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op zoek naar alternatief voor VoH

2 juni 2001 09:38 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: JW

Omdat het gat tussen het bod van PSV op FC Twente-spits Vennegoor of Hesselink en de vraagprijs van FC Twente zelf nog altijd zeer ruim is, verwacht PSV-voorzitter Harrie van Raaij niet meer dat beide clubs tot een transfer zullen komen. PSV zou daarom volgens de voorzitter al voorzichtig opzoek zijn naar alternatieven voor Vennegoor of Hesselink, volgens Van Raaij heeft PSV op dit moment nog 2 andere spitsen op het oog. De namen van die beide spelers wilde hij niet noemen, hij maakte wel duidelijk dat het absoluut niet ging om de Mexicaan Antonio De Nigris of Tommy ?ren, die afgelopen week nog een beenbreuk op liep in een duel met zijn club Sogndal IL in Noorwegen. Die 2 namen werden namelijk in de media de laatste weken vaak genoemd, PSV heeft echter zijn oog laten vallen op 2 andere spitsen. De kans is groot dat Pierre van Hooydonk ??n daarvan is. De Telegraaf meldde gisteren namelijk dat de interesse in de spits van Benfica weer is opgelaaid. Eric Gerets heeft er nooit een geheim van gemaakt erg gecharmeerd te zijn van de spits. Ook een deel van de spelersgroep heeft, volgens de telegraaf, aangedrongen op het aantrekken van de international. Van Raaij heeft de transfer altijd geblokkeerd aangezien de spits teveel geld zou kosten in vergelijking tot zijn restwaarde. De spits is de dertig reeds gepasseerd. Met de financi?le problemen bij Benfica gaat het gerucht echter dat de spits voor zeven miljoen mag vertrekken. Dan zou de interesse van PSV wel weer eens concreet kunnen worden.

Gesprekken met FC Twente over Vennegoor of Hesselink zullen waarschijnlijk pas over een tijdje weer hervat worden, de club is op dit moment aan het praten met de buitenlandse interesse die er bestaat voor de international, vooral het Engelse Sunderland zou naar verluidt Vennegoor of Hesselink graag overnemen en als opvolger van de Ier Niall Quinn een basisplaats geven.
Vennegoor zelf heeft echter aangegeven liever in Nederland te blijven, en pas daarna eventueel de stap naar het buitenland te willen maken.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

vennegoor hesselink raaij twente benfica telegraaf voh antonio beenbreuk gerets hooydonk nederland niall nigris noorwegen opgelaaid opzoek quinn ren restwaarde sogndal sunderland tommy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage