Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: het kan goed spoken in het Polman Stadion

12 februari 2010 17:18

Met behulp van het publiek hoopt Gertjan Verbeek het met Heracles PSV moeilijk te maken zondag. "We hebben deze week hard gewerkt. In het uitduel tegen PSV hielden we een helft goed stand, zelfs nadat we met tien man kwamen te staan. Vlak voor rust werd het dan toch 1-0, maar we hebben onze huid zo duur mogelijk verkocht. We willen het PSV zondag met elf tegen elf moeilijk maken. PSV heeft al heel lang niet verloren in competitieverband, maar in het Bekertoernooi heeft Feyenoord ook gewonnen. PSV heeft erg veel kwaliteit, zowel individueel als als team. Het is een ploeg die heel gedegen kan spelen en op basis van individuele klasse altijd kansen afdwingt. Het zal niet gemakkelijk worden, maar we hebben altijd een kans. Ons publiek is altijd een extra stimulans, we spelen weer voor een uitverkocht huis. Het kan goed spoken in het Polman Stadion."




Tags

polman spoken verbeek feyenoord gedegen gertjan heracles huid stimulans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte