Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy: PSV is mijn club

17 februari 2010 18:21

Ruud van Nistelrooy liet tijdens de persconferentie weten nog geen hele wedstrijd te kunnen spelen. "Ik heb fysiek geen klachten en ben dus honderd procent fit. Maar dan heb je ook nog ‘wedstrijdfit’ zijn, dus daadwerkelijk 90 minuten kunnen maken. Daarin moet ik nog stappen maken en daar ben ik tegen Stuttgart mee begonnen. Maar ik durf het niet te zeggen. Een uur? We zijn sinds mijn komst hier bezig met het proces om me helemaal zover te krijgen en daar moet je ook niet van afwijken."

Van Nistelrooy noemde zijn rentree tegen PSV bizar, maar prachtig. "Dat zijn dingen die in het voetbal gebeuren. Dat kun je niet bedenken en al helemaal niet plannen. Dat het mij nu overkomt, vind ik wel prachtig. Het heeft een heel bijzondere lading. De eerste thuiswedstrijd voor een nieuwe club is altijd mooi. En dan ook nog Europees en dan óók nog tegen PSV. Dat kun je eigenlijk niet verzinnen. Ik zie HSV als een logische staf, een bewuste keuze in mijn carrière. Morgen is wel heel speciaal voor me, want je kunt wel zeggen dat PSV mijn club is."




Tags

nistelrooy afwijken bizar durf hsv lading stuttgart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage