Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV geeft punten weg: 1-1 tegen Sparta

21 februari 2010 16:23

PSV heeft thuis tegen Sparta volkomen onnodig puntenverlies geleden. In Eindhoven werd het 1-1 tegen Sparta door een tegendoelpunt ver in blessuretijd.

PSV begon goed aan de wedstrijd. In de eerste helft creëerde de ploeg een enorme reeks aan kansen. Uiteindelijk werd er slechts een keer gescoord door Otman Bakkal. Dzsudzsak was daarna het dichtbij met een vrije trap op de paal. Maar ook de andere kansen troffen net geen doel.

Naarmate het duel langer ging duren in de tweede helft werd PSV slordiger. Daardoor kreeg Sparta er weer geloof in. De defensie van PSV gaf weinig weg, maar deed dat in blessuretijd toch. Drie minuten in blessuretijd en vlak voor het eindsignaal wist Poepon geheel tegen de verhoudingen in de 1-1 gelijkmaker te maken.




Tags

sparta bakkal creeerde dzsudzsak eindsignaal naarmate otman poepon puntenverlies slordiger tegendoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman