Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV'ers vallen massaal in de prijzen bij VI

5 juni 2001 11:41

Verslaggever: JW

De afgelopen week hield het voetbalweekblad Voetbal International via zijn website, VI Planet de verkiezing per linie van de beste speler van het seizoen 2000/01. De uitkomst van die verkiezing zegt veel over het afgelopen seizoen, bij elke linie eindigde er een PSV'er op plaats 1. Ronald Waterreus ontving 44% van de stemmen bij de Beste Keeper verkiezingen, nummer 2 Jurek Dudek volgde op een grote achterstand metmaar 22%. Ook in de achterste linie won er een PSV'er, Kevin Hofland eindigde met grote overmacht 1ste, gevolgt door Ajacied Christian Chivu die zo'n ruime 5000 stemmen minder ontving dan de international van PSV. De verkiezing voor Beste middenvelder was nog het meest spannend, Van Bommel won de verkiezing met 32% van de stemmen, achter hem volgde Rafael van der Vaart met 23%. De beste aanvaller van dit seizoen was volgens de bezoekers van VI Planet de topscorer, Mateja Kezman. De Joegoslaaf won met grote overmacht en had zo'n 3000 stemmen voorsprong op nummer 2, Yannis Anastasiou van Roda JC.

Vanaf gisteren loop nu echter de belangrijkste verkiezing, die van Speler van het Jaar. Dat er een PSV'er zal gaan winnen is nu al bekend, de strijd gaat nog tussen Mark van Bommel, Kevin Hofland, Mateja Kezman en Ronald Waterreus.

Meer op




Tags

bommel hofland kezman mateja overmacht planet waterreus achterste anastasiou chivu dudek gevolgt joegoslaaf jurek metmaar rafael roda topscorer vaart verkiezingen voetbalweekblad yannis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage