Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'onverdiend verloren'

19 februari 2000 23:42

Verslaggever: RvW

Ronald Koeman leed vandaag in het Philips Stadion zijn eerste nederlaag als hoofdtrainer. Tegen PSV werd het 3-2. Koeman vond de nederlaag onverdiend. Na het eerste kwartier waarin PSV voortvarend begon vond hij Vitesse het beste van het spel hebben. Hij prees met name het veldspel van zijn team. Er had volgens hem dan ook meer ingezeten. Toch kon hij vrede hebben met de nederlaag, omdat het op een waardige manier gebeurt was.

Andre Ooijer was het daar niet mee eens. De voormalig aanvoerder van PSV vond dat PSV absoluut verdiend gewonnen had. PSV begon heel aanvallend en dat betaalde zich in de wedstrijd terug. PSV kwam al heel snel op voorsprong 'en dat is zeker met dit systeem dan lekker voetballen' aldus Ooijer.

PSV moest volgens hem ind e tweede helft terug omdat het moeite had met de spelomzetting van de ploeg uit Arnhem. Toch kreeg PSV volgens Ooijer nog voldoende opgelegde kansen om naar 4-1 uit te lopen. Volgens hem had PSV het dan ook volledig aan zichzelf te danken dat PSv alsnog in de problemen kwam na de 3-2 van Vitesse.

Meer op




Tags

koeman ooijer vitesse arnhem danken ind ingezeten prees spelomzetting voortvarend vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage