Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: geen crisis, maar ook geen berusting

24 februari 2010 18:15 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Er is bij PSV geen crisis én geen berusting. Dat zei coach Fred Rutten woensdag over de tegenvallende resultaten van de laatste weken. "We raken daarvan niet in paniek. Het past echter ook niet bij een elftal als PSV. We hebben punten verspeeld omdat we in de laatste fase van de wedstrijd niet stabiel waren. Het had niet mogen gebeuren." Volgens Rutten verandert dat niets aan de kansen van PSV tegen HSV. "Voor de uitwedstrijd heb ik al gezegd dat we daar mogelijkheden zouden krijgen om te scoren. Die zijn er ook geweest, maar we hebben ze niet benut. Ook thuis hebben wij het vermogen om het deze tegenstander heel lastig te maken. Dat het niet gemakkelijk wordt lijkt me logisch."

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

rutten berusting hsv paniek telegraaf verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage