Transparent
Inloggen
Sluiten

KEVIN HOFLAND MAN OF THE SEASON 2000/2001

6 juni 2001 17:51 - Eindstand

Verslaggever: BvT

Kevin Hofland is met nipte voorsprong door de supporters op internet uitgeroepen tot Man Of The Season 2000/2001. Tot aan de laatste wedstrijd was het onzeker of de Limburger of de Zwitser Johann Vogel met de eer zou gaan strijken het klassement van de PSV Pool te winnen. Uiteindelijk werd het aldus Kevin Hofland, met een minimale voorsprong van 1,5 punten.

Het waren Johann Vogel en Mateja Kezman die met grote voorsprong de winterstop in gingen en onderling leken te gaan uitmaken wie aan het eind van het jaar de titel op zou gaan strijken. De tweede seizoenshelft was een magistrale van de kant van Hofland en op de een na laatste speeldag ging hij Johann Vogel uiteindelijk voorbij en streek de eerste plaats voor zich op. Johann Vogel en Mateja Kezman moeten het daardoor doen met respectievelijk plaats 2 en 3. Eervolle vermeldingen zijn er voor Waterreus, Van Bommel en Nikiforov.

De redactie van PSV Netwerk feliciteert Kevin Hofland met het behalen van deze titel.

De Top 11, die samen een bijna onverslaanbaar PSV vormt, ziet er aldus uit:

1. Kevin Hofland 90,5 pnt.

2. Johann Vogel 89 pnt.

3. Mateja Kezman 80,5 pnt.

4. Ronald Waterreus 77 pnt.
5. Mark van Bommel 66 pnt.
6. Yuri Nikiforov 57,5 pnt.
7. Dennis Rommedahl 47,5 pnt.
8. Jan Heintze 41 pnt.
9. Arnold Bruggink 36,5 pnt.
10. Joonas Kolkka 30 pnt.
11. Andre Ooijer 23,5 pnt.

Klik hier voor meer details.

Meer op Eindstand




Tags

hofland johann vogel kezman mateja bommel nikiforov strijken titel waterreus arnold bruggink eer heintze joonas klassement kolkka limburger minimale onverslaanbaar ooijer pool rommedahl speeldag streek vermeldingen yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte