Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker: PSV moet mogelijk spelers verkopen

27 februari 2010 10:10

Reker sloot in het Eindhovens Dagblad niet uit dat PSV in de zomer spelers zal moeten verkopen. "Mensen vergeten dat we afgelopen zomer flink hebben geïnvesteerd in de technische staf én de spelersgroep (Engelaar, Ooijer, Manolev, Vukovic) zonder dat daar inkomsten uit transfers tegenover stonden."

De verkoop van Afellay ligt daarbij voor de hand. "Als een speler niet bij wil tekenen dan zijn we wel gedwongen om hem te verkopen. Ik heb er nog altijd goede hoop op dat hij wél bijtekent, maar voor alle spelers geldt dat PSV het zich niet kan veroorloven om contracten te laten aflopen."

Ook voor Balázs Dzsudzsák zou mogelijk belangstelling zijn. "We willen Balázs absoluut niet kwijt. Het eerste gesprek was positief, we gaan samen verder praten over de toekomstplannen die we beiden hebben."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

reker balazs afellay dzsudzsak engelaar manolev ooijer toekomstplannen veroorloven vukovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte