Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en FC Twente nog niet eens over transfer VoH

7 juni 2001 12:25

Verslaggever: JW

Ook nadat PSV en FC Twente gisteren de onderhandelingen rondom de eventuele transfer van Jan Vennegoor of Hesselink naar Eindhoven hebben voortgezet zijn beide partijen het nogsteeds nog niet eens. Zoals wij al eerder meldde gaapt er een groot gat tussen de vraagprijs van FC Twente, die zo'n 25 miljoen gulden is naar verluidt, en het bod van PSV.
En PSV is niet van plan het bod op Vennegoor te verhogen, ookal komen er buitenlandse clubs met hogere bedragen. 'In financieel opzicht blijft het een moeilijk verhaal. Wij hebben in principe onze prijs bij FC Twente neergelegd. We weten dat er buitenlandse clubs belangstelling hebben. Als die met erg hoge bedragen voor de dag komen, zullen wij ons daardoor niet laten be?nvloeden. Dan haken we af. Het woord is aan FC Twente. We hebben begrepen dat Jan Vennegoor of Hesselink het liefst in Nederland blijft. Maar als FC Twente een andere kijk op de zaak heeft, zullen wij dat accepteren,' aldus Arnesen in het Eindhovens Dagblad vandaag.

PSV wil nu binnen 2 weken meer duidelijkheid krijgen over de transfer, als FC Twente en PSV er dan nog niet uit zijn zal PSV opzoek gaan naar een andere spits als vervanger voor de naar Manchester United vertrokken Ruud van Nistelrooy, zoals wij al eerder meldde heeft PSV naast Vennegoor of Hesselink nog 2 spitsen op het oog. Wie die 2 spitsen zijn is echter niet bekend aangezien PSV daar geen uitspraken over wil doen, het gerucht gaat dat de spits van Benfica, Pierre van Hooijdonk een van de kandidaten is.

FC Twente zal vandaag met Feyenoord om de tafel gaan zitten, de Rotterdammers zijn geintresseerd in zowel Vennegoor of Hesselink als keeper Sander Boschker.

Meer op




Tags

twente vennegoor hesselink voh arnesen benfica boschker feyenoord gaapt geintresseerd gulden hooijdonk nederland nistelrooy nogsteeds nvloeden ookal opzoek verhogen voortgezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage