Transparent
Inloggen
Sluiten

Reuser en Ipswich ontkennen miljoenenbod

7 juni 2001 18:51

Verslaggever: JW

Zowel aan de kant van Ipswich Town als door Martijn Reuser is ontkend dat PSV een bod zou hebben gedaan op de middenvelder. De laatste dagen ontstond beroering rond Ipswich Town als gevolg van een hardnekkig gerucht dat PSV een miljoenenbod zou hebben gedaan op Reuser. Reuser zei van niets te weten, en ook absoluut niet weg te willen bij de Britse club. Ook de manager van Ipswich ontkende een toenadering van PSV.

Enkele Britse voetbalsites waaronder Sports.com meldden dat PSV een bod van 6 miljoen pond zou hebben uitgebracht op ex-Ajacied Martijn Reuser. De middenvelder die nu in Engeland speelt bij Ipswich Town, hielp zijn club naar een UEFA-Cup plaats, door in de laatste 12 wedstrijden 6 maal doel te treffen. De trainer van Ipswich, George Burley heeft echter al aangegeven dat hij Reuser niet wil verkopen, volgens hem is Ipswich geen verkopende club meer en wil het zijn sterkste spelers houden.

Reuser was bij de start van het seizoen geen basisspeler bij Ipswich, het laatste gedeelte van het veroverde hij echter weer een basisplaats en werd een sleutelspeler voor de 'Tractorboys'.

Meer op




Tags

ipswich reuser miljoenenbod town ontkennen beroering burley engeland george hardnekkig meldden sleutelspeler toenadering tractorboys uefa voetbalsites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage