Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Meyde hoopt tegen Ajax al op de bank te kunnen zitten

3 maart 2010 18:21

Verslaggever: RvN

Op PSV.nl liet Andy van der Meyde weten niet getwijfeld te hebben over zijn komst naar PSV. "Ik kreeg een telefoontje van Erik ten Hag en binnen korte tijd was het geregeld. Ik hoefde er niet lang over na te denken. De kans om weer te voetballen bij een grote club als PSV, dat is prachtig. Ik moet eerst helemaal fit worden en hoop dat snel te zijn. Misschien kan ik tegen Ajax al op de bank zitten. Ik heb de laatste tijd veel voor mezelf getraind, maar met een groep is toch anders. Ik ben blij om hier te zijn.”

"Ik hoop dat ik wat extra’s kan brengen in die paar maanden. Ik wil graag belangrijk zijn voor PSV en kampioen worden." Hij is zich bewust van het sentiment bij de PSV fans over zijn persoon. "Het is zoals het is. PSV wilde me graag hebben en ik kom hier heel graag naartoe. Het maakt niet uit waar ik eerder gespeeld heb, het gaat om nu. Ik hoop dan ook dat ik hier de harten van de supporters kan stelen."




Tags

meyde andy hag harten stelen telefoontje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman