Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans: paniek in media stemmingmakerij

8 maart 2010 17:48 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Danny Koevermans bevestigde vandaag op PSV.nl de berichten dat hij zondag tegen Ajax normaal gesproken weer in actie kan komen. De spits noemde de paniekberichten in de media stemmingmakerij. "Ik las vanochtend voor het eerst sinds lange tijd weer eens de wedstrijdverslagen en vond dat de paniek wordt gezocht. Een beetje stemmingmakerij, maar daar houd ik me buiten. Wij waren beter dan NAC, maar hebben het zelf nagelaten om een echte voorsprong te nemen. We hebben wel vaker een wedstrijd verloren in voorgaande seizoenen, maar het is natuurlijk heel zuur dat het nu gebeurd is en dat onze ongeslagen reeks in competitieverband beëindigd is. Het is zaak om vol vertrouwen naar Ajax te gaan en hen te verslaan."

Meer: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

stemmingmakerij koevermans paniek danny nac nagelaten paniekberichten wedstrijdverslagen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage