Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV alleen nog op zoek naar spits?

11 juni 2001 11:17 - AD

Verslaggever: NvdL

Voorzitter Harry van Raay heeft vandaag in het Algemeen Dagblad uitspraken gedaan omtrent de selectie van volgend seizoen. Harry van Raay wil voor morgen duidelijkheid over het aantrekken van Jan Vennegoor of Hesselink van FC Twente. Dan gaat de voorzitter namelijk op vakantie. ,,Als het lukt om Vennegoor aan te trekken dan kopen we absoluut niemand meer, hoogstens gaan er nog een paar spelers weg die niet tot de basis behoren', aldus de voorzitter van PSV. PSV lijkt derhalve enkel nog op zoek naar een spits ter vervaning van de vertrekkende Ruud van Nistelrooy. Overigens onderneemt PSV nog wel pogingen Lamey van RKC los te weken, hier gaat het echter om dezelfde lange termijn constructie welke ook zijn toegepast bij Robben en Ten Rouwelaar.

Meer op AD




Tags

raay vennegoor constructie hesselink lamey nistelrooy onderneemt rkc robben rouwelaar twente vertrekkende vervaning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte