Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor of Hesselink definitief naar PSV

13 juni 2001 18:55

Verslaggever: RvW

PSV en FC Twente zijn het eens geworden over de transfer van Jan Vennegoor of Hesselink naar PSV. De aanvaller van FC Twente speelt de komende vijf seizoenen in het shirt van PSV.

Vennegoor of Hesselink liet in een eerste reactie weten erg verheugd te zijn: "Dit is voor mij een grote stap vooruit. Met PSV kan ik volgend seizoen in de UEFA Champions League spelen en dat is toch het hoogst bereikbare op clubniveau. Verder word ik natuurlijk herenigd met mijn maatje Arnold Bruggink. Daarnaast ken ik een aantal spelers van Jong Oranje en het Nederlands elftal. Ik heb een goed gevoel bij mijn overgang naar PSV en hoop de supporters veel en mooie doelpunten te kunnen geven."

Via Quick '20 kwam Jan Vennegoor of Hesselink in de jeugd van FC Twente terecht. Daar speelde hij in totaal vijf seizoenen in het eerste elftal. Dit seizoen scoorde hij 15 doelpunten in de KPN Eredivisie. De 1.88 meter lange aanvaller werd op 7 november 1978 geboren in Hengelo.




Tags

hesselink vennegoor twente arnold bereikbare bruggink clubniveau eredivisie hengelo herenigd jong kpn maatje oranje quick uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage