Transparent
Inloggen
Sluiten

1e wedstrijd CL waarschijnlijk in Arena

13 juni 2001 23:39

Verslaggever: RvN

Voorzitter Van Raaij liet weten een eerste gesprek gehad te hebben met de Arena over de mogelijkheid om de eerste thuiswedstrijd van PSV in de Champions League in de Arena te verspelen. De directie van de Arena staat er welwillend tegenover. PSV moet de wedstrijd op 100km afstand van het eigen stadion spelen wegens de rellen van dit seizoen in de Champions League. PSV heeft een voorkeur voor een Nederlands stadion aldus Van Raaij, en daardoor komt eigenlijk alleen de Arena in aanmerking. De Kuip en het Gelredome zouden binnen de straal van 100km liggen.

Pogingen van de landskampioen om naar Luik uit te wijken, zouden zijn mislukt. PSV heeft overigens nog steeds een ongeslagen status in het Ajax stadion.

Meer op




Tags

arena raaij gelredome kuip luik rellen straal verspelen welwillend wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage