Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ontkent concrete interesse voor Joel Sánchez

23 maart 2010 20:40 - La Republica

Verslaggever: RvN

De laatste weken wordt Joel Sánchez in Peru vrijwel dagelijks in verband gebracht met interesse van PSV. Zelf gaf de speler gisteren voor het eerst aan dat hij inderdaad gevolgd zou worden. Vandaag liet Pedro Salazar namens PSV weten dat er niets waar is van interesse van PSV voor de speler. 'Als er interesse was, dan zouden we ons wel formeel gemeld hebben zoals bij Farfan en Manco.' Salazar zegt de naam van deze speler niet binnen PSV gehoord te hebben. Salazar zou gezegd hebben dat de vertegenwoordigers van PSV in Lima waren vanwege promotie van de World Cup in Zuid-Afrika komende zomer. Onduidelijk PSV deze zou promoten als Salazar dit daadwerkelijk gezegd zou hebben.

Ook de voorzitter van Alianza Lima liet weten geen contact gehad te hebben met PSV over de speler. Hij gaf aan dat de speler niet achtervolgd moet worden met ongefundeerde geruchten.

Meer op La Republica




Tags

salazar sanchez lima achtervolgd afrika alianza farfan formeel manco ongefundeerde pedro peru promoten promotie world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage